Download algemene voorwaarden

ADRESGEGEVENS
Bianca Pierhagen-van Cleef
Porta Toga 13
3995 ZE Houten
030 6044413 


BETALING
Na je bestelling krijg je per e-mail een bevestiging met je bestelling. In dit bericht staat een bestelnummer, het product/ de producten die zijn besteld, de eventuele verzendkosten en het totaalbedrag van de bestelling. Wanneer de betaling niet binnen 10 werkdagen bij ons binnen is komt de bestelling te vervallen. Bestellingen worden pas geleverd als het totale bedrag op onze rekening staat. 

BETALINGSGEGEVENS
ING Bank - 
NL38INGB0007469306 t.n.v. B. Van Cleef in Houten

VERZENDKOSTEN
De verzendkosten zijn gebaseerd op zendingen per pakketje (Roosje en snoep kunnen in sommige gevallen door de brievenbus) en op basis van de op dat moment geldende normale PostNl-verzendkosten (zie www.postnl.nl). Verzenden gebeurt voor eigen risico van de klant. Wij zorgen ervoor dat de producten goed en veilig verpakt worden en we leveren ze netjes af bij een vestiging van PostNL. Bibakado is niet aansprakelijk voor schade, vermist raken of diefstal tijdens de verzendprocedure. Mocht je er prijs op stellen je producten aangetekend te te laten versturen, dan is dit uiteraard ook mogelijk. PostNl rekent hier een vast bedrag voor, deze komen dan bovenop het bedrag van je bestelling.

BUITENLAND
Levering buiten Nederland is ook mogelijk, we brengen dan wel extra kosten in rekening omdat post buiten Nederland nu eenmaal meer kost. Deze meerkosten verschillen per land. Neem voor meer informatie over levering buiten Nederland gerust contact met ons op.

LEVERTIJD
De producten worden onder normale omstandigheden, zolang de voorraad strekt,  binnen de op de website vermelde werkdagen na binnenkomst van betaling geleverd. Bibakado behoudt het recht de bestelling te annuleren en, indien van toepassing, het reeds overgemaakte bedrag terug te storten.

RETOUR
Omdat elk artikel uniek is kan het geleverde product iets afwijken van de foto op de website.

  • Wanneer een bestelling niet aan je wensen voldoet, kun je dit binnen 5 dagen aan ons melden en het product binnen 14 dagen naar ons terug sturen. Je krijgt dan het aankoopbedrag van het product terug,, de verzendkosten zijn altijd voor eigen rekening.
  • Uitverkoop artikelen (en/of uit de categorie 'op=op') kunnen helaas niet worden geretourneerd/geruild.

 
COPYRIGHT
Het is niet toegestaan om foto’s van de website van Bibakado voor andere doeleinden te gebruiken. Tevens is het niet toegestaan om producten van Bibakado na te maken voor commerciële doeleinden. | Meer

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.